Villa Antonija
za savršen odmor u Istri

Luksuzna vila u Istri s privatnim bazenom i wellnessom.

Pravi izbor za godišnji odmor

Vila Antonija je savršeno mjesto za sve one koji žele svoj godišnji odmor provesti u mirnom okruženju, a opet nadomak mora i prekrasnih istarskih plaža. Ova vila s bazenom opremljena je sa brojnim zanimljivim sadržajima koji će vaš odmor u Istri učiniti ugodnim i nezaboravnim.

Kuća za odmor idealna za obitelj ili prijatelje

Ova luksuzna vila okružena je uređenom okućnicom od 2000m2 i dječjim igralištem, a sa površinom od 250m2 nudi dovoljno mjesta za veću obitelj ili grupu prijatelja. Uredili smo je s puno ljubavi i pažnje jer smo željeli da boravak našim gostima bude nezaboravan. Naš cilj je da u svakom trenutku budemo dostupni i na raspolaganju jer sretan i zadovoljan gost naša je najveća nagrada.

rezervirajte

AKTIVAN ODMOR U ISTRI

Vila Antonija se nalazi u mjestu Ripenda na zelenim brežuljcima između starog grada Labina i turističkog mjesta Rabac. Okolica je prošarana biciklističkim stazama i treking putevima koje povezuju Ripendu sa svim okolnim mjestima. U skladu s tim naši gosti imaju 3 bicikle za korištenje koje se nalaze u vili.

INTERIJER S KARAKTEROM

Vila ima 4 spavaće sobe , a svaka soba opremljena je vlastitom kupaonicom, klimom i TV-om.
Sve su uređene različito, a zajedno s cijelim interijerom čine potpunu cjelinu. U modernoj kuhinji nalaze se svi potrebni aparati i sav pribor da bi se gosti osjećali kao kod kuće. Svoje slobodno vrijeme gosti mogu provodit u našem malom wellness-u , a oni željni mira mogu provest večer čitajući knjige ( iz naše biblioteke) pored kamina . Najmlađi se najčešće odlučuju za partiju biljara, pikada ili stolnog nogometa.

Kalendar popunjenosti i cijene

Provjerite slobodne termine u kojima možete rezervirati Villu Antoniju te pronađite cijene po sezoni.

provjerite

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije i rezervacije

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.